Road Assistance

 

Всеки, който кара Alfa Romeo, очаква надеждно обслужване и предимства, които предлагат безкомпромисна защита. Нашите гаранционни и сервизни услуги Ви осигуряват това спокойствие и сигурност. Те предпазват Вашия автомобил от многобройни случайности и могат гъвкаво да се адаптират към Вашите индивидуални нужди по отношение на продължителност и пробег. Това означава, че винаги получавате възможно най-добрата грижа и сте защитени от неочаквани разходи.

 

5-годишна гаранция

Заводската гаранция на автомобилите Alfa Romeo е 2 години без ограничение на пробега. Удължената гаранция, която получавате безплатно към заводската гаранция, е съгласно застрахователен сертификат за допълнителни 3 години или до достигане на пробег от 150 000 км. За пълните условия на заводската и удължената гаранция, моля, обърнете се към най-близкото дилърство.

 

Roadside assistance

 

С Alfa Romeo Assistance сме винаги близо до Вас, когато имате нужда да продължите своето вълнуващо пътуване. В рамките на целия период на гаранцията на Вашия автомобил Alfa Romeo Вие получавате нашето съдействие денонощно и навсякъде в България.

Повикайте пътна помощ само с едно обаждане на 02/91146 (или директно на 146 от мобилен телефон).

 

Услугата е безплатна при покупка на нов автомобил и включва:

 

• Пътна помощ при техническа повреда

• Репатриране на аварирал автомобил до най-близък оторизиран сервиз на марката

• Услуги на пътя (подаване на ток, смяна на гума, ремонт на пътя без нарушаване на гаранцията)

• Денонощно обслужване от кол център