ИНДИВИДУАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА НУЖДИТЕ НА ВАШАТА КОМПАНИЯ

Оферта

Бизнес решения

Решения за Вашия бизнес

Технологии, безопасност и иновации в услуга на нуждите Ви - независимо дали сте самостоятелно заето лице или представител на компания, Alfa Romeo Ви предлага изключително изживяване при управление. Нашите модели отговарят на всички Ваши бизнес нужди, като Ви предлагат решения, които съчетават ефективност, функционалност и удоволствие от шофирането.

БИЗНЕС ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Открийте нашите бизнес предложения, насочени към самостоятелно заети лица и малки и средни предприятия.

ALFA ROMEO – ЧАСТ ОТ STELLANTIS GROUP

Stellantis е водещ световен производител на автомобили и доставчик на мобилност, който предлага чисти, свързани, достъпни и безопасни решения за мобилност. Силата на нашата компания се основава на широчината на нашето емблематично портфолио от марки, многообразието и страстта на нашите служители, в дълбоките корени в общностите, в които работим. Нашите амбициозни стратегии за електрификация и софтуерни решения, в комбинация със създаването на иновативна екосистема от стратегически партньорства, променящи правилата водят към трансформацията ни в технологична компания за устойчива мобилност.

Моля посетете и Linkedin страницата ни, посветена на B2B клиентите

Финансови услуги

УСЛУГИ ЗА БИЗНЕСА

Открийте най-подходящото решение за оптимизиране на Вашите разходи за мобилност. Чрез нашите партньори ние предлагаме на бизнес клиентите си набор от персонализирани финансови продукти, които да отговарят на специфичните изисквания на всеки клиент.