ALFA ROMEO TONALE
PLUG-IN HYBRID

Еталонът за ефективно спортно шофиране

alfa romeo tonale phev

TONALE PHEV

ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

До 82 км изцяло електрически пробег

До 600 км общ пробег

Обща мощност от 280 к.с.

26-33 гр/км CO2 емисии при комбиниран цикъл

Екстериор
БЪДЕЩЕТО ИМА НОВА ФОРМА
Alfa romeo gallery exterior 1

Първият Plug-in Hybrid на Alfa Romeo - превъзходното качество и вниманието към всеки детайл, в комбинация с динамичния дизайн са ключови елементи към преоткриването на значението на спортните форми през 21 век.

Alfa romeo gallery exterior 2

Забележителен акцент е специалното лого на задния страничен ляв прозорец, което е поставено от страната на порта за зареждане и същевременно подчертава ексклузивността на модела.

Alfa romeo gallery exterior

Адаптивните матрични изцяло LED фарове 3+3 създават уникален светлинен подпис, който носи най-чистите гени на Alfa Romeo.

Alfa romeo gallery exterior 3

20” алуминиеви джанти с червени спирачни апарати и специфичен дизайн интерпретират по съвременен начин темата за телефонния циферблат от емблематичните автомобили от 60-те години на миналия век.

Alfa romeo gallery exterior 4

Портът за зареждане Type 2 Smart се намира от ляво в задната част на автомобила и позволява зареждане в домашни условия и на обществена станция.

Интериор
ПЪРВОКЛАСНА СРЕДА, ПОВИШЕН КОМФОРТ
Alfa romeo gallery interior 1

Превъзходните материали, модерните технологии и разширената свързаност издигат на ново ниво значението на удоволствието от шофирането чрез чистия стил на Alfa Romeo.

Alfa romeo gallery interior 2

Напълно дигитален 12.3” дисплей дава възможност за избор между три различни стилистични конфигурации - Heritage, Evolved и Relax. При режимите Heritage и Evolved специалното лого изпъква и се променя в зависимост от статуса на електромотора.

Alfa romeo gallery interior 3

Tonale PHEV Q4 осигурява интуитивно, бързо и завладяващо взаимодействие между човек и машина, което е подпомогнато от изцяло дигитален 12,3" дисплей и 10,25" тъчскрийн дисплей.

Alfa romeo gallery interior 4

Tonale PHEV Q4 предлага забележително вътрешно пространство, което позволява на водача да заеме класическа за Alfa Romeo позиция на шофиране, като същевременно гарантира несравним комфорт и усещане, подкрепени от изтънченото покритие на седалките.

Мощните 14 високоговорителя на премиум аудио системата Harman Kardon ще Ви обгърнат с богати тонове и кристално чист звук, създавайки възвишена атмосфера. Почувствайте ритъма на плейлистата "Alfa Romeo Tonale" по време на Вашите пътувания.

 

ОЦВЕТЕТЕ TONALE ПО ВАШ ВКУС
DISCLAIMER

Снимките са ориентировъчни и имат само илюстративна цел. Показаните цветове и детайли може да не са налични или да варират, например по технически и/ли производствени и/ли търговски причини. Някои снимки могат да показват аксесоари и/ли оборудване, които не са стандартни и подлежат на конкретна заявка и допълнително заплащане.

Технологии
Иновации, надскачащи стандартите
gallery software

Благодарение на най-съвременната софтуерна архитектура Tonale предлага пълен набор от технологични иновации. Това е първият автомобил в историята, който има NFT блокчейн сертифициране, разполага с гласов асистент Amazon Alexa*, позволява да се възползвате от ексклузивни услуги на Amazon* и много други интегрирани цифрови услуги,  за да се радвате на уникално изживяване както при шофиране, така и когато сте извън автомобила.

*Amazon, Alexa и другите лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или техните филиали.

Услуги Alfa Connect
ВИНАГИ СВЪРЗАНИ

Alfa Connect Services предоставят най-свързаното изживяване за още по-директна връзка с автомобила, където и да се намирате.
С мобилното приложение My Alfa Connect разполагате с вашия нов автомобил Tonale на върха на пръстите си.

В допълнение чрез мобилното приложение My Alfa Connect можете да получите достъп до партньорски оферти и застрахователни промоции, свързани с телематичните данни на Вашия автомобил. За повече информация кликнете тук.
Свалете приложението My Alfa Connect сега и се запознайте с всички услуги.

    

 

engine 1
Система на задвижване

ПРЕОТКРИВАНЕ НА СПОРТНОТО ШОФИРАНЕ

Новият модел Tonale отбелязва навлизането на Alfa Romeo в света на електрификацията със специфични решения, които засилват динамичните гени на марката.

DISCLAIMER

Комбиниран разход на гориво Tonale Plug-in Hybrid Q4 гама (л/100 км): 1,4 – 1,1; комбиниран разход на енергия (kWh/100km): 18,7 – 16,8; CO2 емисии (g/km): 33-26. До 82 км пълен електрически пробег се отнася за градския цикъл. Общият обхват на шофиране е пълният възможен обхват, постигнат при смесване на бензинова автономност с пълна електрическа автономност в градски стил на шофиране. Стойностите за типово одобрение се определят въз основа на цикъла WLTP, хомологиран към 4.11.2022 г. Посочените стойности са за сравнителни цели. Разходът на гориво, емисиите на CO2 и цифрите за пробег може да варират в зависимост от действителните условия на употреба и от различни фактори като - честота на зареждане, стил на шофиране, скорост, специфично оборудване, опции, формат на гумите, външна температура и топлинен комфорт на борда на превозното средство.

Plug-in
ПОВИШЕНА ЕФЕКТИВНОСТ
driving dynamics

За да гарантира изключителна ефективност, Tonale Plug-in Hybrid Q4 е оборудван с 306 V литиево-йонна никел-манган-кобалтова батерия с капацитет 15,5 kWh.

Батерията е сред най-добрите в своя клас, като може да достигне до пълно зареждане само за 2,5 часа при използване на 7,4 kW бързо зарядно устройство.

Tonale Plug-in Hybrid Q4 е един от най-ефективните Plug-in Hybrid C-SUV, с до 82 км чисто електрически пробег само в градския цикъл и общ пробег до 600 км.

Динамика на шофиране
ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ШОФИРАНЕТО

Проектиран да предлага плавна реакция и страхотно сцепление и ускорение, Tonale Plug-in Hybrid Q4 е оборудван със система за задвижване на четирите колела Q4, осигуряваща удобно и приятно поведение на пътя.

Оптимална гъвкавост, лекота и зашеметяваща динамика на шофиране са елементите, които ще гарантират запазената марка на Alfa Romeo да доставя удоволствие от шофирането.

Асистиращи системи за шофиране
ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ВЪРХОВ КОНТРОЛ
safety

С най-новите усъвършенствани системи за подпомагане на водача (ADAS), Tonale Plug-in Hybrid Q4 предлага най-съвременни технологични решения и функции, гарантиращи положително въздействие върху всички ваши пътувания. Достигайки Ниво 2 на автономно шофиране, това превозно средство ще позволи на всеки на борда да оцени отличните контрол и комфорт.

Размери

DISCLAIMER

Снимките са ориентировъчни и имат само илюстративна цел. Показаните цветове и детайли може да не са налични или да варират, например по технически и/ли производствени и/ли търговски причини. Някои снимки могат да показват аксесоари и/ли оборудване, които не са стандартни и подлежат на конкретна заявка и допълнително заплащане.

Финансови услуги

РЕШЕНИЯ ЗА ПОКУПКА

Открийте широка гама от финансови услуги и застрахователни продукти за покупката на Вашия автомобил Alfa Romeo.

Пробно шофиране

Планирайте пробно шофиране и опитайте уникалното изживяване от Alfa Romeo.

Alfa Romeo сертифицирани
автомобили

Сертифицираният автомобил е повече от „употребявана“ кола. Вие ще притежавате Alfa Romeo със сертификат.