ALFA ROMEO TONALE

Началото на нова ера за Alfa Romeo.

alfa romeo tonale

НОВ TONALE

ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Усъвършенствано софтуерно изживяване

Иновативна електрификация

Най-модерни технологии за управление и комфорт

Автентично удоволствие от шофирането

Екстериор
ФУНКЦИОНАЛНА КРАСОТА
Alfa romeo gallery exterior 1

Дизайнът комбинира стилистичните характеристики на Alfa Romeo с духа на италианския дизайн и преосмислени в името на функционалността и модерния начин на живот.

Alfa romeo gallery exterior 2

В предната част на Alfa Romeo Tonale се откроява плаващ „щит“ V-Shield, който действа като централен акцент.

Alfa romeo gallery exterior

Адаптивните матрични изцяло LED фарове 3+3 създават уникален светлинен подпис, който носи най-чистите гени на Alfa Romeo.

Alfa romeo gallery exterior 3

20” алуминиеви джанти с червени спирачни апарати и специфичен дизайн интерпретират по съвременен начин темата за телефонния циферблат от емблематичните автомобили от 60-те години на миналия век.

Alfa romeo gallery exterior 4

Задните LED светлини образуват синусоидална крива, която обгръща изцяло задната част на автомобила и му придава наистина уникален и отличителен светлинен подпис.

Интериор
ВОДАЧЪТ В ЦЕНТЪРА НА СЪБИТИЯТА
Alfa romeo gallery interior 1

Проектиран и изработен, за да постави водача в центъра на вниманието по всяко време. Качествените материали и покрития в комбинация с удивителната амбиентна светлина на арматурното табло създават моментално Alfa Romeo усещане.

Alfa romeo gallery interior 2

Спортната и високотехнологична среда е проектирана да бъде фокусирана към водача. Телескопичен инструментален панел, наречен Cannocchiale, с напълно дигитален 12.3” дисплей и 10.25” централен сензорен дисплей предоставят завладяващо изживяване при шофиране без разсейване, като страстта и безопасността съществуват едновременно в синхрон.​

Alfa romeo gallery interior 3

Седалките са проектирани за постоянен комфорт, за да се насладите на шофирането. Предлаганите тапицерии от алкантара и/ли кожа, с отопление и/ли вентилация на предните места, правят пътуването още по-приятно.

Alfa romeo gallery interior 4

​Цветното амбиентно LED осветление на таблото създава перфектна атмосфера.

Интериор
ОЦВЕТЕТЕ TONALE ПО ВАШ ВКУС
DISCLAIMER

Снимките са ориентировъчни и имат само илюстративна цел. Показаните цветове и детайли може да не са налични или да варират, например по технически и/ли производствени и/ли търговски причини. Някои снимки могат да показват аксесоари и/ли оборудване, които не са стандартни и подлежат на конкретна заявка и допълнително заплащане.

gallery software
ТЕХНОЛОГИИ

ИНОВАЦИИ, НАДСКАЧАЩИ СТАНДАРТИТЕ​

Благодарение на най-съвременната софтуерна архитектура Tonale предлага пълен набор от технологични иновации. Това е първият автомобил в историята, който има NFT блокчейн сертифициране, разполага с гласов асистент Amazon Alexa*, позволява да се възползвате от ексклузивни услуги на Amazon* и много други интегрирани цифрови услуги,  за да се радвате на уникално изживяване както при шофиране, така и когато сте извън автомобила.

*Amazon, Alexa и другите лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или техните филиали.

Услуги Alfa Connect
ВИНАГИ СВЪРЗАНИ

Alfa Connect Services предоставят най-свързаното изживяване за още по-директна връзка с автомобила, където и да се намирате.
С мобилното приложение My Alfa Connect разполагате с вашия нов автомобил Tonale на върха на пръстите си.

В допълнение чрез мобилното приложение My Alfa Connect можете да получите достъп до партньорски оферти и застрахователни промоции, свързани с телематичните данни на Вашия автомобил. За повече информация кликнете тук.
Свалете приложението My Alfa Connect сега и се запознайте с всички услуги.

    

 

engine 1
Система на задвижване

ПРЕОТКРИВАНЕ НА СПОРТНОТО ШОФИРАНЕ

Новият модел Tonale отбелязва навлизането на Alfa Romeo в света на електрификацията със специфични решения, които засилват динамичните гени на марката.

DISCLAIMER

Консумация на гориво за гамата на Alfa Romeo Tonale Hybrid MHEV (л/100 km): 6,3-5,6; CO₂ емисии (г/km): 144 -127. Стойности за типово одобрение, определени на базата на комбинирания цикъл WLTP, актуализирани към 30.04.2022. Посочените стойности са за сравнителни цели.

Динамика на шофиране
ИЗКУСТВОТО ДА ВЛАДЕЕШ ПЪТЯ
driving dynamics
ADVANCED DRIVING SYSTEM
ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ВЪРХОВ КОНТРОЛ
safety

Tonale прави голяма крачка напред в синергията между човек и машина към още по-интуитивно шофиране с най-новите усъвършенствани системи за подпомагане на водача (ADAS). Всеки водач може да оцени допълнителния контрол и комфорт с технологиите за автономно шофиране от второ ниво (Level 2).

Размери

DISCLAIMER

Снимките са ориентировъчни и имат само илюстративна цел. Показаните цветове и детайли може да не са налични или да варират, например по технически и/ли производствени и/ли търговски причини. Някои снимки могат да показват аксесоари и/ли оборудване, които не са стандартни и подлежат на конкретна заявка и допълнително заплащане.

Финансови услуги

РЕШЕНИЯ ЗА ПОКУПКА

Открийте широка гама от финансови услуги и застрахователни продукти за покупката на Вашия автомобил Alfa Romeo.

Пробно шофиране

Планирайте пробно шофиране и опитайте уникалното изживяване от Alfa Romeo.

Alfa Romeo сертифицирани
автомобили

Сертифицираният автомобил е повече от „употребявана“ кола. Вие ще притежавате Alfa Romeo със сертификат.