НАШАТА ИСТОРИЯ

Открийте забележителната и дръзка история на марката. История, която се отразява във всеки един наш автомобил.

МИТЪТ ALFA ROMEO

На 24 юни 1910 г. в Милано е основана нова компания с името A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili). Няколко години по-късно неаполитанският предприемач Никола Ромео поема компанията и сменя името ѝ на Alfa Romeo.

От 24 HP, първият произвеждан модел, до зеленият бадж Quadrifoglio. От митичните Тацио Нуволари и Енцо Ферари до легендата за Нино Фарина и Хуан Мануел Фанджо. От победа в първия световен шампионат с P2 до покоряването на първия шампионат във Formula 1 с Alfetta 158. От Giulietta до Spider, от династията Giulia до проекта Tipo 33. Преоткрийте чрез Heritage постиженията, автомобилите и хората, допринесли за изграждането на мита Alfa Romeo.

УСЛУГИ HERITAGE

Heritage предлага набор от услуги, насочени към ценители, собственици и колекционери на класически автомобили Alfa Romeo.

Получете производствени данни за класически автомобил Alfa Romeo, като поискате неговият сертификат за произход. Запитайте екипа на Heritage за удостоверяване на произхода на Вашия ретро модел Alfa Romeo чрез Сертификация за автентичност или подновете вечната аура на Вашия автомобил чрез програмите за реставрация.

Проект RELOADED BY CREATORS

Heritage предлага за продажба селекция от автомобили Alfa Romeo, които имат история, реставрирани са и са сертифицирани от екипа технически експерти на марката.

Станете собственик на мечтан от Вас модел на Alfa Romeo като го закупите директно от компанията. Открийте наличните автомобили във витрината на проекта Reloaded by Creators.