ALFA ROMEO
GIULIA QUADRIFOGLIO

Силата на увереността

ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Двигател

510 к.с. 2.9
V6 Bi-Turbo

50/50 разпределение на теглото

Перфектен баланс за безкомпромисна динамика на шофиране

Изключителна аеродинамика

Единственият седан в света с активна аеродинамика

Активно разпределение на въртящия момент

Разпределение на въртящия момент и мощността в реално време

technology
Технологии

ТЕХНОЛОГИЯТА ЗАД
ЕМОЦИЯТА

Приложените в Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio технологични решения оправдават очакванията за най-високо ниво на динамика.

Представяне

МОЩНОСТ И ТЕХНОЛОГИИ
В ЕДНО

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio олицетворява перфектната комбинация от мощност и технологии. Двигателят 2.9 V6 генерира 510 к.с. и 600 Nm въртящ момент между 2500 и 5000 об./мин. Този двигател е изключително мощен и изключително лек, изработен изцяло от алуминий. Той е съчетан с 8-степенна автоматична трансмисия, която сменя предавките само за 150 милисекунди в режим Race.

Disclaimer

Консумация на гориво за гамата на Giulia Quadrifoglio Range (л/100 km): 10,3 - 10,1; CO₂ емисии (г/km): 233 - 228.

Стойности за типово одобрение, определени на базата на комбинирания цикъл WLTP, актуализирани към 26.05.2021. Посочените стойности са за сравнителни цели

 

 

Advanced Driving System

ЗАДВИЖВАНА ОТ ТЕХНОЛОГИИ

Alfa Romeo достигна следващо ниво на удоволствие от шофирането с най-новите автоматизирани системи, които осигуряват автономно шофиране от второ ниво (Level 2). С авангардните си технологии Giulia Quadrifoglio разкрива своята уникалност, когато става въпрос за интуитивно шофиране.

Инфо-развлекателна система

ИНТУИТИВНО ИЗЖИВЯВАНЕ

Инфо-развлекателната система на Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio включва 8.8" тъчскрийн дисплей.

Услуги Alfa Connect

СВЪРЗАНОСТ В НАЙ-ДОБРАТА ФОРМА

Свързани със света. И с Вашата кола. Alfa Connect Services създават и осигуряват перфектна свързаност с Android Auto™ and Apple Car Play.

MY ASSISTANT

При всеки спешен случай My Assistant ще Ви позволи да се свържете с нашите специализирани центрове за обаждания, които ще направят всичко възможно да решите проблема по най-бързия начин. 

MY REMOTE

My Remote позволява да взаимодействате с Вашия автомобил Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio по всяко време, където и да сте. Можете да заключвате и отключвате вратите, да включвате и изключвате светлините и да извършвате различни други действия. И всичко това – директно от Вашия смартфон или смартчасовник.

MY CAR

My Car дава възможност постоянно да контролирате общото състояние на Вашия автомобил Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio директно от Вашия смартфон или компютър, дори когато не сте зад волана.

MY WI-FI*

My Wi-Fi дава възможност да споделяте безжична интернет връзка с всички пътници в Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

*My Wi-Fi е опционална услуга.

MY ALERT*

Защитете Вашия автомобил с My Alert – услуга, която уведомява приложението Ви за всяко подозрително събитие като опит за кражба или нерегламентирано изтегляне.

*My Alert е опционална услуга.

MY NAVIGATION

My Navigation прави Вашето шофиране още по-пълноценно: актуализация в реално време на трафика, прогнозата за времето и условията на пътя. Можете също така да търсите дестинации и интересни места на Вашия смартфон и да ги изпращате към навигацията на автомобила. 

В допълнение чрез мобилното приложение My Alfa Connect можете да получите достъп до партньорски оферти и застрахователни промоции, свързани с телематичните данни на Вашия автомобил.
За повече информация кликнете тук

Размери

Disclaimer

Снимките са ориентировъчни и са само с илюстративна цел. Показаните цветове и детайли може да не са налични или да варират, когато автомобилът бъде наличен, например по технически и/или производствени и/или търговски причини. Някои снимки могат да показват аксесоари и/или оборудване, които не са стандартни и които, когато автомобилът бъде наличен, ще подлежат на конкретна заявка и допълнително заплащане.

Финансови услуги

РЕШЕНИЯ ЗА ПОКУПКА

Открийте широка гама от финансови услуги и застрахователни продукти за покупката на Вашия автомобил Alfa Romeo.

Пробно шофиране

Планирайте пробно шофиране и опитайте уникалното изживяване от Alfa Romeo. 

Alfa Romeo сертифицирани
автомобили

Сертифицираният автомобил е повече от „употребявана“ кола. Вие ще притежавате Alfa Romeo със сертификат.