ALFA ROMEO
GIULIA QUADRIFOGLIO

Чистата същност на производителността

ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Перфектен баланс за безкомпромисна динамика на шофиране

Разпределение на въртящия момент и мощността в реално време

Изключителна производителност в режим Race

Изключителен контрол и първокласни системи за сигурност

technology
Технологии

ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ,
ЧИСТА ЕМОЦИЯ

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio носи несравнимо усещане при шофиране, благодарение на своите пъргавина, лекота и отзивчивост.

Двигател

СИЛАТА НА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА

Олицетворение на перфектната комбинация от мощност, производителност и технология, Giulia Quadrifoglio разполага с алуминиево 2.9 л V6 чудо на инженерството, което извежда 520 конски сили чрез ZF 8-степенна автоматична скоростна кутия от световна класа.

Disclaimer

Консумация на гориво за гамата на Giulia Quadrifoglio Range (л/100 km): 10,1; CO₂ емисии (г/km): 229 - 228.

Стойности за типово одобрение, определени на базата на комбинирания цикъл WLTP, актуализирани към 14.06.2023. Посочените стойности са за сравнителни цели.

 

 

Advanced Driving System

Съвременни технологии за пълен контрол

Alfa Romeo достигна следващо ниво на удоволствие от шофирането с най-новите радари, камери и сензори, които осигуряват автономно шофиране от второ ниво (Level 2) и Ви позволяват да доминирате на пътя.

Услуги Alfa Connect

Повече взаимодействие с разширена свързаност

Свързани със света. И с Вашата кола. Alfa Connect Services гарантират уникално преживяване, което Ви помага да управлявате своят Alfa Romeo където и да сте.

MY ASSISTANT

При всеки спешен случай My Assistant ще Ви позволи да се свържете с нашите специализирани центрове за обаждания, които ще направят всичко възможно да решите проблема по най-бързия начин. 

MY REMOTE

My Remote позволява да взаимодействате с Вашия автомобил Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio по всяко време, където и да сте. Можете да заключвате и отключвате вратите, да включвате и изключвате светлините и да извършвате различни други действия. И всичко това – директно от Вашия смартфон или смартчасовник.

MY CAR

My Car дава възможност постоянно да контролирате общото състояние на Вашия автомобил Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio директно от Вашия смартфон или компютър, дори когато не сте зад волана.

MY WI-FI*

My Wi-Fi дава възможност да споделяте безжична интернет връзка с всички пътници в Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

*My Wi-Fi е опционална услуга.

MY ALERT*

Защитете Вашия автомобил с My Alert – услуга, която уведомява приложението Ви за всяко подозрително събитие като опит за кражба или нерегламентирано изтегляне.

*My Alert е опционална услуга.

MY NAVIGATION

My Navigation прави Вашето шофиране още по-пълноценно: актуализация в реално време на трафика, прогнозата за времето и условията на пътя. Можете също така да търсите дестинации и интересни места на Вашия смартфон и да ги изпращате към навигацията на автомобила. 

В допълнение чрез мобилното приложение My Alfa Connect можете да получите достъп до партньорски оферти и застрахователни промоции, свързани с телематичните данни на Вашия автомобил.
За повече информация кликнете тук

Размери

Disclaimer

Снимките са ориентировъчни и са само с илюстративна цел. Показаните цветове и детайли може да не са налични или да варират, когато автомобилът бъде наличен, например по технически и/или производствени и/или търговски причини. Някои снимки могат да показват аксесоари и/или оборудване, които не са стандартни и които, когато автомобилът бъде наличен, ще подлежат на конкретна заявка и допълнително заплащане.

Финансови услуги

РЕШЕНИЯ ЗА ПОКУПКА

Открийте широка гама от финансови услуги и застрахователни продукти за покупката на Вашия автомобил Alfa Romeo.