ALFA ROMEO GIULIA

Вечна красота в услуга на Вашите емоции

Отличителни характеристики

Забележителен дизайн

Италиански дизайн в автентичен стил Alfa Romeo

Advanced Driver
Assistance Systems

Автономно шофиране Level 2

50/50 разпределение на теглото

Перфектен баланс за безкомпромисна динамика

Alfa™ Link окачване

По-голяма прецизност, максимален комфорт

Disclaimer

Снимките са ориентировъчни и имат само илюстративна цел. Показаните цветове и детайли може да не са налични или да варират, например по технически и/ли производствени и/ли търговски причини. Някои снимки могат да показват аксесоари и/ли оборудване, които не са стандартни и подлежат на конкретна заявка и допълнително заплащане.

Иновации, надскачащи стандартите

Благодарение на най-съвременната софтуерна архитектура Giulia предлага пълен набор от технологични иновации. За първи път автомобила разполага с NFT блокчейн сертифициране, което позволява генериране на уникален и неподлежащ на промени запис от жизнения цикъл на автомобила

Advanced Driving System

КРАСОТА, ЗАДВИЖВАНА ОТ ТЕХНОЛОГИИ

Alfa Romeo Giulia владее до съвършенство изкуството да намира баланса между завладяващата страст към шофирането и най-новите автоматизирани системи, чрез които постига автономно шофиране от второ ниво (Level 2).
Giulia разполага със системи, които интелигентно
наблюдават заобикаляата среда, за да осигурят контрол
и изключително удоволствие от шофирането.

Инфо-развлекателна система
ОБГРАДЕТЕ СЕ С ИНТУИТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

Няколко интуитивни жеста са достатъчни, за да Ви осигурят приятно изживяване при шофиране на Alfa Romeo Giulia.

Услуги Alfa Connect

СВЪРЗАНОСТ В НАЙ-ДОБРАТА ФОРМА

Свързани със света. И с Вашата кола. Alfa Connect Services създават и осигуряват перфектна свързаност с Android Auto™ and Apple Car Play.

MY ASSISTANT

При всеки спешен случай My Assistant ще Ви позволи да се свържете с нашите специализирани центрове за обаждания, които ще направят всичко възможно да решите проблема по най-бързия начин.

MY REMOTE

My Remote позволява да взаимодействате с Вашия автомобил Alfa Romeo Giulia по всяко време, където и да сте. Можете да заключвате и отключвате вратите, да включвате и изключвате светлините и да извършвате различни други действия. И всичко това – директно от Вашия смартфон или смартчасовник.

MY CAR

My Car дава възможност постоянно да контролирате общото състояние на Вашия автомобил Alfa Romeo Giulia директно от Вашия смартфон или компютър, дори когато не сте зад волана.

MY WI-FI*

My Wi-Fi дава възможност да споделяте безжична интернет връзка с всички пътници в Alfa Romeo Giulia.

*My Wi-Fi е опционална услуга.

MY ALERT*

Защитете Вашия автомобил с My Alert – услуга, която уведомява приложението Ви за всяко подозрително събитие като опит за кражба или нерегламентирано изтегляне.

*My Alert е опционална услуга.

MY NAVIGATION

My Navigation прави Вашето шофиране още по-пълноценно: актуализация в реално време на трафика, прогнозата за времето и условията на пътя. Можете също така да търсите дестинации и интересни места на Вашия смартфон и да ги изпращате към навигацията на автомобила.

В допълнение чрез мобилното приложение My Alfa Connect можете да получите достъп до партньорски оферти и застрахователни промоции, свързани с телематичните данни на Вашия автомобил.
За повече информация кликнете тук.

Представяне

ОВЛАДЕЙТЕ ПЪТЯ С УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО

Ефективни двигатели с висока производителност. Високотехнологично шаси, проектирано за задно предаване, иновативни системи на окачване и несравнимо разпределение на теглото.
Широка гама от дизелови и бензинови двигатели с мощност от 190 до 280 конски сили. За наличност и допълнителни подробности кликнете тук, за да конфигурирате Вашата версия.

Disclaimer

Консумация на гориво за гамата на Giulia(л/100 km): 8,4 – 4,8; CO₂ емисии (г/km): 190 – 126.
Стойности за типово одобрение, определени на базата на комбинирания цикъл WLTP, актуализирани към 26.05.2021.
Посочените стойности са за сравнителни цели.

Технологии
СИМФОНИЯ ОТ МЕХАНИКА И ЕМОЦИИ

Alfa Romeo Giulia доставя уникално вълнение при шофиране, като обединява дизайн, мощност и иновации благодарение на патентовани технологии и прилагане на леки материали. Работата на системите за задвижване Q2 и Q4 и интегрираната спирачна система IBS brake-by-wire се координира в реално време от системата Chassis Domain Control.

Размери

Disclaimer

Изображенията са с илюстративна цел. За подробности за продукта и цветова гама посетете https://www.alfaromeo.com/configurator-hub

Финансови услуги

РЕШЕНИЯ ЗА ПОКУПКА

Открийте широка гама от финансови услуги и застрахователни продукти за покупката на Вашия автомобил Alfa Romeo.

Пробно шофиране

Планирайте пробно шофиране и опитайте уникалното изживяване от Alfa Romeo.

Alfa Romeo сертифицирани
автомобили

Сертифицираният автомобил е повече от „употребявана“ кола. Вие ще притежавате Alfa Romeo със сертификат.