ALFA ROMEO STELVIO

Вечна красота в услуга на Вашите емоции

STELVIO

Отличителни характеристики

Забележителен
италиански дизайн

SUV
според каноните на Alfa Romeo

Advanced Driver
Assistance Systems

Автономно шофиране
Level 2

Перфектно
разпределение на теглото

Оптимален баланс
за безкомпромисна динамика на шофиране

Alfa™
Link окачване

Голяма прецизност,
максимален комфорт

Екстериор
ОТЛИЧИТЕЛЕН ВЪВ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ
Екстериор

Алуминиевите джанти  Stelvio Veloce 20” допринасят за динамиката на дизайна

Екстериор

Отличителната V-образна Scudetto решетна подчертава спортния характер на Stelvio

Екстериор

Full-LED адаптивни матрични 3+3 фарове за оптимално осветяване на пътя

Екстериор

Черни стопове, които подчертават емблематичната спортна страна на Alfa Romeo

Интериор
НАПЪЛНО ПОГЛЪЩАЩО ИЗЖИВЯВАНЕ
Интериор

Телескопичен инструментален панел, наречен Cannocchiale, с напълно дигитален 12,3" дисплей и 3 варианта за визия - Evolved, Relax и Heritage. Изглед, който е модерен и ориентиран към детайлите, фокусиран към комфорта или вдъхновен от миналото на марката - изборът е Ваш.

Интериор

8.8" интерактивен тъчскрийн дисплей

Интериор

Централна конзола - удобна и луксозна

Интериор

Harman Kardon премиум аудио система с 14 високоговорителя Ви обгражда с перфектен звук.
Слушайте вашия плейлист при всяко пътуване.

DISCLAIMER

Снимките са ориентировъчни и имат само илюстративна цел. Показаните цветове и детайли може да не са налични или да варират, например по технически и/ли производствени и/ли търговски причини. Някои снимки могат да показват аксесоари и/ли оборудване, които не са стандартни и подлежат на конкретна заявка и допълнително заплащане.

Технологии
ШОФИРАНЕТО НА SUV ОТ МАРКАТА ALFA ROMEO Е ИСТИНСКА НАСЛАДА

Stelvio Ви дава възможност да се докоснете до истинското значение на удоволствието от шофирането благодарение на перфектно разпределение на теглото, отлични гъвкавост и лекота

ИНОВАЦИИ, НАДСКАЧАЩИ СТАНДАРТИТЕ

Благодарение на най-съвременната софтуерна архитектура Giulia предлага пълен набор от технологични иновации. За първи път автомобила разполага с NFT блокчейн сертифициране, което позволява генериране на уникален и неподлежащ на промени запис от жизнения цикъл на автомобила

Advanced Driving System

КРАСОТА, ЗАДВИЖВАНА ОТ ТЕХНОЛОГИИ

Alfa Romeo Stelvio владее до съвършенство изкуството да намира баланса между завладяващата страст към шофирането и най-новите автоматизирани системи, чрез които постига автономно шофиране от второ ниво (Level 2). Stelvio разполага със системи, които интелигентно наблюдават заобикаляата среда, за да осигурят контрол и изключително удоволствие от шофирането.

Инфо-развлекателна система
ОБГРАДЕТЕ СЕ С ИДЕАЛНАТА ТЕХНОЛОГИЯ

Всичко е лесно и интуитивно. Инфо-развлекателната система на Alfa Romeo Stelvio включва 8.8" цветен тъчскрийн дисплей. Само едно докосване е достатъчно.

Услуги Alfa Connect

СВЪРЗАНОСТ В НАЙ-ДОБРАТА ФОРМА

Свързани със света. И с Вашата кола. Alfa Connect Services създават и осигуряват перфектна свързаност с Android Auto™ and Apple Car Play.

MY ASSISTANT

При всеки спешен случай My Assistant ще Ви позволи да се свържете с нашите специализирани центрове за обаждания, които ще направят всичко възможно да решите проблема по най-бързия начин.

MY REMOTE

My Remote позволява да взаимодействате с Вашия автомобил Alfa Romeo Stelvio по всяко време, където и да сте. Можете да заключвате и отключвате вратите, да включвате и изключвате светлините и да извършвате различни други действия. И всичко това – директно от Вашия смартфон или смартчасовник.

MY CAR

My Car дава възможност постоянно да контролирате общото състояние на Вашия автомобил Alfa Romeo Stelvio директно от Вашия смартфон или компютър, дори когато не сте зад волана.

MY WI-FI*

My Wi-Fi дава възможност да споделяте безжична интернет връзка с всички пътници в Alfa Romeo Stelvio.

*My Wi-Fi е опционална услуга.

MY ALERT*

Защитете Вашия автомобил с My Alert – услуга, която уведомява приложението Ви за всяко подозрително събитие като опит за кражба или нерегламентирано изтегляне.

*My Alert е опционална услуга.

MY NAVIGATION

My Navigation прави Вашето шофиране още по-пълноценно: актуализация в реално време на трафика, прогнозата за времето и условията на пътя. Можете също така да търсите дестинации и интересни места на Вашия смартфон и да ги изпращате към навигацията на автомобила.

В допълнение чрез мобилното приложение My Alfa Connect можете да получите достъп до партньорски оферти и застрахователни промоции, свързани с телематичните данни на Вашия автомобил.
За повече информация кликнете тук.


ДВИГАТЕЛИ

Върхова производителност

Ефективни двигатели с висока производителност, изработени изцяло от алуминий. 8-степенна автоматична трансмисия ZF допринася за най-доброто представяне по отношение на плавно превключване, оползотворяване на мощността и комфорта. Широка гама от дизелови и бензинови двигатели с мощност до 280 к.с.

DISCLAIMER

Консумация на гориво за гамата на Stelvio (л/100 km): 8,9 – 5,7; CO₂ емисии (г/km): 202 – 150.
Стойности за типово одобрение, определени на базата на комбинирания цикъл WLTP, актуализирани към 21.11.2022. Посочените стойности са за сравнителни цели.

Размери

Disclaimer

Снимките са ориентировъчни и са само с илюстративна цел. Показаните цветове и детайли може да не са налични или да варират, когато автомобилът бъде наличен, например по технически и/или производствени и/или търговски причини. Някои снимки могат да показват аксесоари и/или оборудване, които не са стандартни и които, когато автомобилът бъде наличен, ще подлежат на конкретна заявка и допълнително заплащане.

Финансови услуги

РЕШЕНИЯ ЗА ПОКУПКА

Открийте широка гама от финансови услуги и застрахователни продукти за покупката на Вашия автомобил Alfa Romeo.

Пробно шофиране

Планирайте пробно шофиране и опитайте уникалното изживяване от Alfa Romeo. 

Alfa Romeo сертифицирани автомобили

Сертифицираният автомобил е повече от „употребявана“ кола. Вие ще притежавате Alfa Romeo със сертификат.