Услуги за класически автомобили

Вечният чар на Вашият Alfa Romeo е гарантиран от Heritage услугите на марката.

ВЕЛИКОЛЕПИЕ ВЪВ ВРЕМЕТО

Блясъкът на Alfa Romeo е предопределен да се запази непокътнат във времето. Heritage hub предлага набор от услуги, предназначени за любителите на Alfa Romeo, ценителите и колекционерите, които притежават ретро автомобил: от получаване на производствените данни на класически автомобил Alfa Romeo, удостоверяване на автентичността на ретро модел чрез техническа оценка, до програми за ремонт и възстановяване.

    

СЕРТИФИКАТ ЗА ПРОИЗХОД

Изградете мост между славното минало и още по-ценното настояще: открийте историята на Вашия класически автомобил, като поискате сертификата за произход на автомобила от историческия архив. Чрез тази Heritage услуга всичко, което трябва да направите, е да изпратите номера на шасито, за да научите всички тайни и подробности за Вашия автомобил: година на производство, пълна оригинална конфигурация, сериен номер на двигателя, оригинални екстериорни и интериорни детайли. Няма по-добър начин да откриете истинската стойност на Вашият класически Alfa Romeo.

    

СЕРТИФИКАТ ЗА АВТЕНТИЧНОСТ

Сертификатът за автентичност гарантира оригиналността на Вашият Alfa Romeo и подчертава истинската му стойност. Специална сесия за анализ ще бъде проведена от професионалисти от екипа на Heritage, за да се провери автентичността на Вашият класически Alfa Romeo и да се проверят всички негови основни механични компоненти. След провеждането на всички тестове ще Ви бъде дадена кутия, съдържаща книга, която документира историята на автомобила, критериите, приложени за анализа, снимките на компонентите, заедно със сертификата за автентичност и табелата за сертифициране.

    

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Спортният дух на Вашият Alfa Romeo е част от легенда, която датира от 1910 г. и трябва да бъде запазена. Умелите ръце на техническите експерти на Heritage ще се погрижат за Вашия класически Alfa Romeo по отношение на ремонт, резервни части и реставрация. Превъзходният външен вид и невероятната производителност на Вашия Alfa Romeo ще бъдат възстановени чрез старателен и щателен процес в работилницата на Officine Classiche