Alfa Romeo Tonale

ИТАЛИАНСКО ИЗКУШЕНИЕ

Красивият компактен премиум SUV на Alfa Romeo се отличава с неподражаем италиански стил, безкомпромисен лукс и авангардни технологии.

 

Tonale съчетава в удивителна хармония иновативна електрификация, богато оборудване и най-модерни системи за безопасност, комфорт, асистенция и свързаност.

 

Като флагман на новите технологии моделът въвежда на пазара световни иновации като неподлежащ на изменение уникален дигитален NFT сертфикат, който съхранява данните за експлоатацията на превозното средство през целия му жизнен цикъл.

 

Моделът се предлага с три варианта на задвижване:

  • 1.3 Plug-in хибрид 280 к.с. AT6 e-AWD
  • 1.5 e-Hybrid 48V бензин 160 к.с. 7-DCT
  •  1.6 дизел 130 к.с. 6-DCT

Tonale осигурява привилегията на най-добрата динамика на шофиране в този клас, директно и отзивчиво кормилно управление, перфектно разпределение на теглото между предната и задната ос и оптимално сцепление с пътната настилка.


Пътуването с Tonale е максимално безопасно благодарение на предлаганите най-нови технологии за сигурност като аварийно спиране, интелигентен асистент за скоростта с разпознаване на пътните знаци, автономно движение в лентата, разпознаване на умора у водача, преден и заден парктроник, камера за заден ход с динамични линии, 360-градусов изглед и много други електронни системи.


С иновативните си технологии Tonale осигурява автономно шофиране от второ ниво. Електрониката дискретно подпомага водача, без да нарушава автентичното удоволствие от динамичното шофиране.

 

*Снимките са с илюстративна цел.