Alfa Romeo Tonale стартира на българския пазар с иновативен лизинг без първоначална вноска

Продажбите на новия премиум SUV модел Alfa Romeo Tonale стартираха на българския пазар с широк избор за клиентите от предложения за реализиране на покупката. В унисон с авангардния стил на автомобила е иновативният лизинг без първоначална вноска, който осигурява изключително лесен достъп до най-високотехнологичния автомобил на италианската марка. Това освобождава клиентите от необходимостта да отделят по-висок финансов ресурс, за да получат нов Alfa Romeo Tonale.

 

 Официалният дилър на Alfa Romeo у нас „Витоша Ауто“ предлага новата лизингова програма в сътрудничество с дългогодишния си партньор „OTP Лизинг“ за определено количество налични автомобили Alfa Romeo Tonale в ниво на оборудване Sprint с електрифицирано задвижване тип Mild Hybrid. Новият лизинг е с 5-годишен срок и предоставя на клиентите редица предимства, включително възможността да върнат автомобила преди изтичане на договора без такса за предсрочно прекратявяне.*

          

За допълнително улеснение се предлага и услуга за обратно изкупуване на употребяван автомобил на актуална пазарна цена и той да послужи като част от сделката за покупка на нов Alfa Romeo Tonale. Така клиентите имат богат избор от възможности за покупка, които включват както иновативната лизингова програма без първоначална вноска, така и традиционните предложения за финансов или оперативен лизинг с конфигуриране на размера на вноските според желанието на лизингополучателите.

          

Новият премиум SUV модел Alfa Romeo Tonale се откроява с неподражаем италиански стил, безкомпромисен лукс и авангардни технологии. Той предлага иновативна електрификация в две нива (Mild Hybrid и Plug-in Hybrid), богато оборудване и най-модерните системи за безопасност, комфорт, сигурност и асистенция. Alfa Romeo Tonale въвежда в автомобилната индустрия световна иновация като неподлежащ на изменение уникален дигитален NFT сертификат, който съпровожда всеки автомобил по време на целия му жизнен цикъл и съхранява данните за неговата експлоатация и поддръжка. Този сертификат служи за доказателство за историята на автомобила и повишава неговата стойност при последваща продажба.