“ОТВЪД ВИДИМОТО” ВЪВ F1:
НОВИТЕ ДОКУМЕНТАЛНИ СЕРИИ НА ALFA ROMEO

F1 състезанията са работа в екип, но само малка част от работата на тази невероятна група от експерти, механици, инженери и мениджъри достига до широката публика. Ето защо Alfa Romeo реши да отиде „Отвъд видимото“ (Beyond the Visible), осветлявайки малко известни аспекти от работата във Formula 1. В резултат на това публиката има възможност да разбере какво наистина се случва зад кулисите.

 

Новата документална поредица „Отвъд видимото“ е дигитален проект, който отвежда зрителите зад сцената и за първи път феновете на F1 могат да научат това, което обикновено не виждат в състезанията и всекидневния живот на отбора. Сега публиката става свидетел на взимането на стратегически решения, проектирането на състезателните автомобили и техните двигатели, организирането на сложната логистика, въвеждането на иновативни технологии и влагането на огромни ресурси и усилия в изследователска и развойна дейност.

 

Документалната поредица се състои от пет епизода и дипълнително съдържание, като публикации ще бъдат правени в каналите на Alfa Romeo в социалните мрежи през целия състезателен сезон 2022. Пилотите Валтери Ботас и Джоу Гуаню и всички експерти от отбора Alfa Romeo  F1 Team ORLEN участват в епизодите, осъществени с подкрепата на марката. Ще бъдат разкрити много тайни – от изготвянето на стратегии до почивката във ваканциите, от диетите до методите на подготовка.

 

Преминаването „Отвъд видимото“ също означава страст и емоции – два елемента, които характеризират нашата марка от 1910 г. насам. Връзката на марката с Formula 1 датира още от 1950 г., когато Alfa Romeo спечели първият шампионат в историята.

 

Новата документална поредица допълнително укрепва тази връзка и обединява стремежът към превъзходство, който е неизменна част от легендарната история на Alfa Romeo.