Alfa Romeo Giulia и Stelvio са обявени за най-красивите автомобили в своите категории

Вечният дизайн на нашите творения е това, което ни отличава от тълпата.

 

По време на наградите за дизайн autonis за 2023 г. обновените Alfa Romeo Giulia и Stelvio бяха признати за най-красивите автомобили в своите категории от читателите на немското автомобилно списание auto motor und sport.

 

Ние сме изключително горди от този резултат, тъй като той представлява честване както на упоритата работа, извършена от целия екип, така и на изследванията, извършени от Centro Stile Alfa Romeo - мястото, където нашите идеи се оформят и нашите мечти се сбъдват.

 

Изданието за 2023 г. на известните награди за дизайн autonis даде възможност на 14 500 читатели да избират от над 100 автомобила, разделени в 12 категории.

 

Alfa Romeo доминираше надпреварата: докато новата Giulia спечели в групата „автомобили от среден клас“ с мнозинство от 66,4%, новият Stelvio триумфира в категорията „голям SUV/автомобил с висока проходимост“ с 39,7% от гласовете.

 

Още едно изключително постижение, което демонстрира завладяващата красота и отличното качество на нашите автомобили, както и интереса, който те предизвикват по света.

 

Страстта, която вдъхновява нашата работа, винаги ще бъде тайната на нашия успех.