Alfa Romeo Tonale - водиш или следваш?

На лизинг за срок от 5 години. Без първоначална вноска. И свободата да го върнеш, когато пожелаеш без такси за предсрочно прекратяване.

Това е Alfa Romeo Tonale Hybrid.

Първи от нов вид.

Вземи сега Alfa Romeo Tonale!


Има ли значение каква личност си в живота?

 

Алфа или Бета?

 

Разбира се, че да!

 

Различно е дали водиш или следваш.

 

С Alfa Romeo Tonale ти си начело, ти задаваш темпото, ти изпъкваш пред останалите, ти диктуваш модата.

 

Новият премиум SUV издига живота ти на най-високо ниво с неподражаем италиански стил, безкомпромисен лукс и авангардни технологии.

 

Огромният инженерен и дизайнерски опит от 112-годишната история на Alfa Romeo е вложен в създаването автомобилния шедьовър Tonale.

 

Той съчетава в удивителна хармония иновативна електрификация, богато оборудване и най-модерни системи за безопасност, комфорт, асистенция и свързаност.

 

Като флагман на новите технологии моделът въвежда на пазара световни иновации като неподлежащ на изменение уникален дигитален NFT сертфикат, който съхранява данните за експлоатацията на превозното средство през целия му жизнен цикъл.

 

Хибридното задвижване на Alfa Romeo Tonale предлага:

Две нива на мощност (130 к.с. и 160 к.с.)

Въртящ момент от 240 Нм още от 1500 оборота
Изцяло нов алуминиев 1,5-литров бензинов турбо двигател
7-степенна автоматична трансмисия с двоен съединител
Интегриран в трансмисията 48-волтов електромотор с ресурс от 20 к.с. и 55 Нм
Компактна литиево-йонна батерия с течно охлаждане
Тези авангардни технически решения гарантират образцова динамика, комбинирана с икономичност, ниски нива на въглеродни емисии и лесно ползване без необходимост от външно зареждане на батерията.

 

Новият модел осигурява привилегията на най-добрата динамика на шофиране в този клас, директно и отзивчиво кормилно управление, перфектно разпределение на теглото между предната и задната ос и оптимално сцепление с пътната настилка.

 

Пътуването с Tonale е максимално безопасно благодарение на предлаганите най-нови технологии за сигурност като аварийно спиране, интелигентен асистент за скоростта с разпознаване на пътните знаци, автономно движение в лентата, разпознаване на умора у водача, преден и заден парктроник, камера за заден ход с динамични линии, 360-градусов изглед и много други електронни системи.

 

С иновативните си технологии Tonale осигурява автономно шофиране от второ ниво. Електрониката дискретно подпомага водача, без да нарушава автентичното удоволствие от динамичното шофиране.

 

Tonale мигновено приковава погледите с необикновения си дизайн.

Този автомобил води, а не следва модата в автомобилния свят с безподобния стил Alfa Romeo, който се отразява в специфични екстериорни елементи като високотехнологичните матрични LED светлини в конфигурация 3+3 и изящните алуминиеви джанти с оформление на телефонен циферблат.

 

В този автомобил всичко е необикновено.

Дори начинът да го притежаваш, който предлагаме за ограничен брой налични автомобили в ниво на оборудване Sprint*.

На лизинг за срок от 5 години.

Без първоначална вноска.

И свободата да го върнеш, когато пожелаеш без такси за предсрочно прекратяване.

Това е Alfa Romeo Tonale Hybrid.

Първи от нов вид.

Дори с формата на притежание Tonale задава нов тренд и предлага широк избор от възможности за клиента, включително и лизинг с първоначална вноска и по-ниска месечна вноска, при която отново има свободата да се откаже във всеки един момент.

 

За допълнително улеснение предлагаме и обратно изкупуване на употребяван автомобил на пазарна цена и това да се превърне в част от сделката за нов Alfa Romeo Tonale.

 

За да водиш, а не да следваш останалите.

Вижте видеото:

Никога досега инженерите на Alfa Romeo не са създавали толкова необикновен автомобил. Той притежава уникални качества и способности като:

Потегляне и маневриране в изцяло електрически режим


Движение с ниска скорост в изцяло електрически режим


Рекуперация на енергия при намаляване на скоростта за зареждане на батерията


Електрически буст с допълнителната мощност от 20 к.с. и 55 Нм на електрическия двигател за по-бързо ускорение и за по-ефективно спиране


Още с първото натискане на старт бутона върху спортния волан на Tonale се създава силна емоционална връзка между водача и автомобила.

За изключително комфортното изживяване на пътниците допринасят луксозните спортни седалки с тапицерии от високачествен текстил, алкантара и кожа (в зависимост от оборудването), двузоновата автоматична климатична инсталация с въздуховоди за задните места, подложката за безжично зареждане на смартфони, най-големите цветни екрани в този клас, отоплението на седалките и волана и редица други функции за удобство.

Ние ще ви предложим това, от което имате нужда, за да направите най-добрия избор според вашите индивидуални нужди:

  • Професионално отношение и внимание към всяко ваше изискване
  • Тестово шофиране
  • 7-звездно обслужване
  • Различни възможности за лизинг
  • Възможност за удължаване на гаранцията до 5 години*
  • Възможност за изкупуване на употребяван автомобил

За допълнително улеснение на нашите клиенти предлагаме програмата FAIR PLAY – възможност да замените вашия употребяван автомобил с нов Alfa Romeo.

Ние можем да изкупим сегашната ви кола на пазарна цена и тя да стане част от сделката за покупката на вашия нов автомобил

Това е идеалната възможност да разкъсате ограниченията и да се чувствате истински свободни всеки ден.

Вашият нов автомобил Alfa Romeo ви очаква. Вие го заслужавате.
 
Индикативна лизингова оферта за Alfa Romeo Tonale Sprint можете да видите тук.
 
За получаване на конкретна оферта кликнете тук и посочете желания модел. За връзка с нас кликнете върху “Свържете се с нас” по-долу на страницата и попълнете формата с вашите контакти за обратна връзка.

 


* Фабричната гаранция на автомобилите Alfa Romeo е 2 години без ограничение на пробега. В периода на фабричната гаранция има включена карта СБА за пътна помощ. Удължаването на гаранцията до 5 години/150 000 км/  е възможно след допълнително заплащане според ценовата листа. Пълните условия на фабричната и удължената гаранция можете да научите в най-близкото дилърство.

** Снимките са с илюстративна цел.